Dakrenovatie

Gratis balkoninspectie?

Onze specialist komt bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Onze werkwijze

Bekijk hier de werkwijze van Balkonherstel. Wij begeleiden u gedurende het hele traject.

lijn balkon

Dakpannen

Als uw dakpannen beschadigd, verouderd of lek zijn, kan het tijd zijn om ze te vervangen. Het vervangen van dakpannen is een belangrijke investering die uw huis kan beschermen tegen water- en windbeschadigingen en uw energierekening kan verlagen. Wanneer u ervoor kiest om uw dakpannen te vervangen, is het belangrijk om een professionele dakdekker te raadplegen. Een ervaren dakdekker kan u adviseren over welke soort dakpannen geschikt zijn voor uw dak en u helpen bij het kiezen van de juiste kleur en afwerking. Het vervangen van dakpannen kan ook de waarde van uw huis verhogen en het een nieuwe uitstraling geven.

Isoleren

Het isoleren van uw schuine dakpannen is een belangrijke investering die de energie-efficiëntie van uw huis kan verbeteren en de kosten van uw energierekening kan verlagen. Een populaire isolatiemethode voor schuine dakpan is het gebruik van Kingspan isolatieplaten. Kingspan is een toonaangevende producent van isolatieoplossingen en biedt een breed scala aan hoogwaardige isolatieplaten die geschikt zijn voor gebruik in schuine daken.

Om uw schuine dakpannen met Kingspan te isoleren, moet u eerst de oude dakbedekking verwijderen en eventuele reparaties uitvoeren aan het dak. Vervolgens kunt u de Kingspan isolatieplaten tussen de dakpannen plaatsen en zorgvuldig aansluiten op de randen en hoeken om koudebruggen te voorkomen. Na het installeren van de isolatieplaten, moet u de nieuwe dakbedekking installeren.

Kingspan biedt verschillende soorten isolatieplaten die geschikt zijn voor gebruik in schuine dakpannen, waaronder Kingspan Therma TP10 en Kingspan Therma TW55. Deze isolatieplaten bieden uitstekende thermische prestaties en zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn.

Bitumendak

Als uw bitumendak uitgedroogd is, kan het tijd zijn om het te vervangen. Bitumendaken worden vaak gebruikt op platte daken en hebben een levensduur van ongeveer 20-25 jaar. Na verloop van tijd kan de blootstelling aan de elementen ervoor zorgen dat het bitumen uit het dak lekt, waardoor het dak zijn waterdichting verliest en lekkages kan veroorzaken.

Als uw bitumendak aan vervanging toe is, is het belangrijk om met ons contact op te nemen voor advies over de beste vervangingsmogelijkheden. Bij het vervangen van een bitumendak zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder het gebruik van nieuwe bitumineuze dakbedekking, EPDM-dakbedekking of PVC-dakbedekking.