Stalen balkons

Onze stalen balkons

Bij Balkonherstel zijn we gespecialiseerd in het herstellen en renoveren van stalen balkons. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om de kwaliteit van stalen balkons te verbeteren door middel van grondige inspecties, reparaties en versterkingen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om de levensduur van stalen balkons te verlengen en zorgen voor veilige en duurzame oplossingen voor onze klanten.

De realisatie van een stalen balkon

Voor de realisatie van een stalen balkon zijn vergunningstekeningen vereist. Hiervoor komen wij op locatie voor een inspectie, waarbij wij het beoogde balkon inmeten. Vervolgens maken wij de werktekeningen en produceren en verzinken wij het staal. Deze kunnen we indien gewenst ook poedercoaten. Daarna voeren wij de benodigde werkzaamheden uit aan de binnen- en buitengevel voor het plaatsen van de stalen constructie. Ook vervangen wij uw kozijnen voor balkondeuren of puien. Het staal wordt geplaatst met behulp van een hijskraan. Ook hier regelen wij de vergunning voor.

Vergunningstraject

Voor het plaatsen van nieuwe stalen balkons, of het vervangen van de huidige stalen constructie, is een vergunning vereist. Samen met onze partner Vastgoed Vergunningen, kunnen wij dit voor uw realiseren. Wij regelen de volledige vergunningsaanvraag. Wij maken de bouwkundige tekeningen en brengen de nieuwe situatie in kaart. Ook schakelen wij een constructeur in voor de benodigde technische berekeningen.