Wat maakt ons Balkonherstel?

Het team van Balkonherstel

Bas Giskes

Operationeel Manager

Reza Mintjes

Sales Manager

Mike Dalmer

Uitvoerder / Schilder

Arthur van Dulmen

Timmerman

Edwin Meijer

Manager / Projectleider

Wij zijn Balkonherstel

Wij zijn Balkonherstel en sinds 2012 zijn we dus gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en onderhouden van balkons in Noord- en Midden-Nederland. Hoewel balkons een prachtige ruimte toevoegen aan het gebouw, wordt het onderhoud eraan vaak vergeten. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Door ons te specialiseren op dit specifiek onderdeel van gebouwen, hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd.

Hiermee kunnen we een totaalpakket leveren voor het herstellen van uw balkon. Daarnaast hebben we ook veel ervaring in onder andere het volledig vervangen of nieuw plaatsen van stalen of houten balkons, aanleggen van (dak)terrassen en onderhoud/ schilderwerk aan gevels. 

Communicatie

Balkonherstel staat voor een heldere en duidelijke communicatie waarbij er graag wordt meegedacht met de opdrachtgever. Er wordt namelijk een grondige balkoninspectie uitgevoerd waarna er vrijblijvend een offerte op maat binnen enkele dagen wordt opgesteld en verstuurd. Vervolgens wordt er met de opdrachtgever bekeken wat de mogelijkheden in en rondom de offerte zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de budgetten die de opdrachtgever tot zijn beschikking heeft. Niettemin is het uitgangspunt van de offerte altijd om een onderhoudsarm, veilig en (esthetisch) hoogwaardig balkon te creëren. Dit door onder andere door het gebruik van duurzame materialen (composiet planken, aluminium hekwerken, hardhout etc.).

Partners Balkonherstel

Balkonherstel heeft, door onder andere haar samenwerking met Bouwmeesters Amsterdam B.V. en Vastgoedvergunningen.nl een breed team aan specialisten en onderaannemers. Hierdoor zijn we in staat een totaalpakket aan te bieden.

Denk bijvoorbeeld aan het verleggen van de Cv-ketel naar buiten op het balkon, herstellen van het dak of het verkrijgen van een vergunning voor het vervangen of plaatsen van nieuwe stalen balkons.