Dakterras Groningen

Een dakterras is een waardevolle toevoeging aan uw woning, waarmee u uw woonplezier en woonruimte vergroot. Met een dakterras heeft u toch de mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de zon, zonder dat u daarvoor de deur uit moet. Een dakterras kan echt een verlengstuk worden van uw woonkamer. Een plek waar u familie en vrienden kunt ontvangen en waar u ’s ochtends geniet van een kopje koffie of thee. Waar u een prachtige daktuin kunt maken zodat u toch zonder tuin groene vingers kunt hebben. Een dakterras kan bovendien mooi uitzicht geven over Groningen en zorgt daarnaast voor waardevermeerdering van uw woning. Wilt u uw dakterras laten opknappen of een dakterras realiseren op het nu nog kale, platte dak van uw woning? Balkonherstel helpt u graag om van uw platte dak een eigen paradijsje te maken.

Vergunning dakterras Groningen

Het laten aanleggen van een dakterras in Groningen is een investering, maar wel eentje die zeer de moeite waard is. Voordat er een dakterras in Groningen gebouwd kan worden heeft u een omgevingsvergunning nodig. In de vergunningsaanvraag dient u onder andere duidelijke bouwtekeningen en berekeningen zoals een grondonderzoek naar draagkracht bij te voegen. Balkonherstel ontzorgt u graag van het begin tot het einde van dit bouwproject. Dat betekent dat wij ook de vergunningsaanvraag voor u kunnen regelen. 

Dakterras aanleggen Groningen

Wanneer u overweegt om een dakterras aan te laten leggen, denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt dan ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. U brengt dan uw wensen in kaart, zodat wij het door u gedroomde dakterras kunnen realiseren. Dat begint bij de vergunningsaanvraag, en zodra uw vergunning binnen is, kunnen wij voor u aan de slag. De specialisten van Balkonherstel kunnen uw dakterras op verschillende manieren aanleggen. Er wordt echter altijd gewerkt met hoogwaardige materialen zodat uw dakterras heel lang mee kan. Uw dakterras kan onder andere steunen op houten balken of op stalen liggers op de bouwmuren. Ook realiseren wij graag een duurzame afwerking voor uw dakterras, met mooie composiet planken en gepoedercoate aluminium hekwerken die minimaal onderhoud nodig hebben en erg lang meegaan.
Heeft u andere wensen dan kunnen wij uw dakterras uiteraard volledig naar uw wens maken. Mocht u in de toekomst toch onderhoud nodig hebben aan uw dakterras, dan staat Balkonherstel weer tot uw beschikking.