Toebehoren

Afdaken

Het ontbreken van een afdak op het bovenste balkon kan leiden tot wateroverlast tijdens regenachtige dagen. Het installeren van een op maat gemaakt afdak kan dit probleem oplossen en zorgen voor een comfortabel en droog balkon. Dit heeft ook weer voordelen voor het onderhoud van het bovenste balkon. Balkonherstel kan hier uitkomst bij bieden. Op maat gemaakte afdaken kunnen worden geïnstalleerd, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Een eenvoudige oplossing is het gebruik van een houten constructie met polycarbonaat platen, waardoor er nog steeds lichtinval is. Voor wie op zoek is naar een steviger en duurzamer alternatief, kan het afdak volledig van hout worden gemaakt met een plat dak opzet dat is afgedicht met bitumen en voorzien is van een afvoer.

Balkonkasten

Naast het herstellen van balkonkasten biedt Balkonherstel ook de mogelijkheid om nieuwe balkonkasten te plaatsen. Dit kan vooral handig zijn wanneer de huidige kasten simpelweg niet behouden kunnen worden, niet meer voldoen aan de wensen van de bewoners of als er helemaal geen balkonkasten aanwezig zijn. Balkonherstel kan nieuwe balkonkasten op maat maken en volledig aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Hierbij wordt rekening gehouden met zaken als grootte, functionaliteit en materiaalkeuze. Het vervangen of nieuw plaatsen van balkonkasten kan niet alleen de uitstraling van het balkon verbeteren, maar ook zorgen voor meer opbergruimte en functionaliteit. Voor de nieuwe kasten wordt gebruikt gemaakt van stevig materiaal dat lang mee gaat.

Hekwerken

Een element dat altijd terugkomt bij balkons en dakterrassen zijn de hekwerken. Deze kunnen soms veel houtrot bevatten of zijn in slechte staat qua schilderwerk. Het kan dus soms verstandig zijn om ze te vervangen. Mede omdat de kosten voor het onderhouden soms hoger liggen dan het vervangen. Een goede keuze is om dan voor onderhoudsarme aluminium hekwerken te kiezen. Balkonherstel biedt deze hekwerken op maat aan in meerdere stijlen en kunnen gepoedercoat worden in elke gewenste RAL kleurstelling. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het renoveren/ herstellen van houten sierhekwerken of het plaatsen van nieuwe hardhouten hekken

Duivennetten

In Amsterdam zijn er veel duiven die overlast kunnen veroorzaken op balkons en dakterrassen. Om dit probleem aan te pakken, biedt Balkonherstel duivennetten aan die op maat gemaakt worden en op een veilige en duurzame manier worden geïnstalleerd. Deze netten zijn speciaal ontworpen om duiven te weren en voorkomen dat ze nesten kunnen maken. Het is een effectieve en diervriendelijke oplossing om duivenoverlast te verminderen en de leefomgeving op uw balkon of dakterras te verbeteren. Onze netten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen weersinvloeden en UV-straling.

Balkonbar

Als laatste toevoeging kan ons team een prachtige balkonbar plaatsen op het hekwerk, waardoor het balkon in de zomer de ideale plek is om te ontspannen met een drankje en een hapje. www.balkonbar.nl